Goed nieuws

Dit is goed nieuws, omdat tuinieren mensen helpen om de neergang op veel verschillende manieren te laten rijden. Voor een begin houdt het je fysiek bezig, zodat je de andere dingen kunt vergeten die je zorgen maken, en dat je fysiek moe bent kan je ’s nachts slapen. Het is lonend als je de vruchten van al je harde werk ziet en misschien hebt je tuin bewonderd door een buurman. U kunt genieten van het eten van de groenten of groenten die u bent gegroeid, veilig in de wetenschap dat ze fris zijn – en ze bevatten alleen wat u erin zet. Het hoeft ook niet veel te kosten. Zaden zijn niet duur voor het aantal planten dat u uit een pakket krijgt en te veel kunnen een goede manier zijn om nieuwe vrienden te maken als u swaps kunt bieden. Lokale tuin open dagen en plantaardige verkoop zijn ook goed om mooie planten tegen een redelijke prijs op te halen. Wees inventief en u kunt een tuin creĆ«ren die beide goed uitziet en voedsel biedt om uw wekelijkse winkel aan te vullen – sierrassen van erwten, bonen en Zwitserse chard zijn geweldig in de grens.

Misschien waren allemaal echt aan het doen, gaat terug naar hoe onze grootouders leefden. Ze hebben altijd hun eigen fruit en groente gegroeid als ze de kamer hadden. Misschien hebben we al een tijdje de natuurlijke kant van het leven uit het oog verloren en het heeft een wereldwijde stoot genomen om ons te heroverwegen.

Een goed verzorgde, bloemrijke tuin verhoogt de geesten, zowel visueel als met de opstand van geuren. Theres geen aantrekkelijker zicht bij uw voordeur dan een mooi display in een container. Uw bezoekers zullen zich welkom voelen en ik garandeer dat het ook de geest van voorbijgangers zal verhogen.